Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Bronie Białe

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300px-MEL_BaseballBat_01.png

Drewniana Pałka (BAT) bardzo dobra broń przeciwko zombie precyzyjnie zabija niestety słaba przeciwko ludziom można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

BrassKnuckles.jpg

Kastet (Brass Knuckles) Dobra broń przeciwko ludziom i zombie precyzyjnie zabija można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

300px-Mel_ButterflyKnife.png

Nóż (Butterfly Knife) świetny nóż na zombie szybko i precyzyjnie zabija nawet grupkę zombie niestety słaba broń na ludzi można ją kupić tylko i wyłącznie w marketplace.

CricketBat.jpg

Kij do krykieta (Cricket Bat) słaba broń na zombie ale jeżeli nic nie mamy dobrego to lepiej mieć tą broń na ludzi słaba broń i nie polecam można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

300px-Mel_Crowbar.png

Łom (Crowbar) bardzo dobra broń na zombie szybko zabija i po cicho na spokojnie można brać grupkę zombie na ludzi to średnio ale jak chcemy załatwić bez problemu gracza to ta broń się nada można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

300px-Mel_FireAxe.png

Siekiera Strażacka (Fire Axe) super broń na zombie z taką bronią można latać po mieście na ludzi jest bardzo dobra można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

300px-MEL_Flashlight.png

Latarka (Flashlight) podstawowa broń dostajemy ją gdy stworzymy nową postać słaba broń na zombie długo się ich bije nie polecam bić grupkę na ludzi także lepiej nie polecam bić można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

300px-Mel_FryingPan.png

Patelnia (Frying Pan) gdy nie mamy broni w ostateczności możemy ją użyć na zombie jest bardzo dobra na ludzi już nie bardzo można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

300px-MEL_Hatchet.png

Tasak (Hatchet) wprost wyśmienita broń do bicia zombie 1-3 sekundy i pada nawet grupka polecam także na ludzi szybko i taktycznie można ją znaleźć lub kupić w marketplace.

300px-Mel_Golf_Club.png

Kij Do Golfa (Golf Club) dobra broń na zombie rewelacji nie ma ale można spokojnie bić na ludzi zbytnio nie jest dobra ale można bić można ją znaleźć lub kupić w marketplace.

300px-Mel_katana_01_special.png

Jokota Katana (Joko Katana) specjalna katana tylko można ją kupić w marketplace zarąbista broń na zombie 1 sekunda pada cała grupka na ludzi nie polecam.

300px-Mel_katana_01.png

Katana (Katana) zwykła katana dobra na zombie średnia na ludzi można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

300px-MEL_Machete_01.png

Maczeta (Machete) dobra broń na zombie średnia na ludzi ale lepiej polecam bić zombie niż ludzi można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

300px-MEL_BaseballBat_02.png

Metalowy Kij (Metal Bat) to samo co drewniany nic się nie zmienia dobry na zombie można kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

300px-MEL_Pickaxe.png

Kilof (Pickaxe) bardzo dobry na zombie słaby na ludzi polecam gdy idziemy gdzieś gdzie jest dużo zombie możemy znaleźć go w grze lub kupić w marketplace.

300px-MEL_Knife_01.png

Taktyczny Nóż (Tactical Knife) bardzo dobry na zombie średni na ludzi ogólnie polecam tylko bić zombie w ostateczności ludzi można go znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

Widła (Pitchfork) Super broń na zombie słaba na ludzi można ją kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

Pałka Policyjna (Police Baton) dobra na zombie słaba na ludzi polecam bić tylko zombie można ją kupić w marketplace.

Łopata (Shovel) do przetrwania ta rzecz jest bardzo dobra na zombie lecz na ludzi nie zbyt można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

Pałka Z Kolcam (Spiked Bat) bardzo dobra broń na zombie i także na ludzi szybko i cicho można zabić zombie i nawet grupkę można ją znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

Klucz (Wrench) Szczerze jeszcze nie zakupiłem tej broni a można ją tylko kupić w marketplace ale z tego co kolega mi pisał to bardzo dobra na zombie ale słaba na ludzi.

Screen wziąłem z wiki niestety nie dodałem wszystkich ponieważ forum mi na to nie pozwala przepraszam

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

To dodaj posta pod jeśli się da na uaktualnienie tematu i zrobienie zdjęć jeśli się tak da. Dodaj też na ile hitów ściąga zombie dana broń. Ode mnie masz 5 w profilu i like za chęci. Miło takie coś się czyta. Mógłbyś jeszcze zrobić poradnik o broniach palnych. Taki jak ten + jakieś dane. I jeśli on będzie chciał uaktualnić temat postem pod swoim tematem proszę o usunięcie mojego posta.

Opublikowano

Poradnik bardzo ładnie napisany, dobrze opisane rzeczy. O ile się nie mylę to taki poradnik już był tyle że ten jest bardziej uaktualniony :) dodam do spisu.

P.S:Jeśli pozwolisz zmięnię nieco nazwe tematu

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

"i po cicho na spokojnie" popraw to xD

Wszystko ładnie tylko dlaczego przy katanie , jokoto katanie , hatchecie , Machecie (przynajmniej przy niektórych z nich) napisałeś że słabe na ludzi ?
Przecież ma taki sam dmg , zombie na 2 hity , ludzi bez uzbrojenia na 2 hity z k style helmetem i customem na 3 albo 4 nie jestem pewny ;p

Opublikowano

"i po cicho na spokojnie" popraw to xD

Wszystko ładnie tylko dlaczego przy katanie , jokoto katanie , hatchecie , Machecie (przynajmniej przy niektórych z nich) napisałeś że słabe na ludzi ?

Przecież ma taki sam dmg , zombie na 2 hity , ludzi bez uzbrojenia na 2 hity z k style helmetem i customem na 3 albo 4 nie jestem pewny ;p

Słabe gdy ktoś ma broń bardziej do zombie niż na ludzi ;f

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Dużo błędów.

Brak zdjęć.

Widły można tylko znaleźć.

Klucz można znaleźć i nie jest jakiś super.

Od kiedy pałka(?!) jest bardzo dobra na zombie?! To zabija je prawie tak samo jak latarka.

I tak dalej...

Ogólnie słabe wykonanie. Tyle to każdy się domyśleć może. Moim zdaniem usuń temat albo popraw do dobrego stanu bo jest beznadziejny.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Slaby spiso poradnik, masa bledow, nic konkretnego sie nie dowiedzialem, wszedzie napisane to samo. Slabo!

hohohehehohohihihehehohohuhu

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...